Greek Biotech

Greek Biotech
Η τεχνογνωσία της Ελληνικής Biotech στην παρασκευή φαρμάκων που ασχολούνται με ορμονικά ζητήματα και την επίλυσή τους εντός εβδομάδων. Είμαστε μια διάσημη εταιρεία που ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια ως βιομηχανία εξοχικών σπιτιών. Μέσα σε χρόνια έχουμε μεταμορφωθεί ως μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο. Ο λόγος της επιτυχίας είναι η ομάδα μας που εργάζεται αδιάκοπα για τη βελτίωση του προϊόντος και την προμήθειά του στους πελάτες εγκαίρως. Οι πελάτες μας αποτελούνται από ασθενείς, γιατρούς, φαρμακεία και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλες τις χώρες. Οι τιμές που προσφέρονται από εμάς είναι προσιτές και αυτό μας διευκολύνει να εξυπηρετήσουμε τις μάζες και να κάνουμε το Greek Biotech οικιακό όνομα.
Η αποστολή μας είναι μια υγιής κοινότητα
Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων επιλύοντας τα ορμονικά τους προβλήματα μέσω των φαρμάκων μας. Έχουμε φάρμακα για όλους τους τύπους ορμονικών προβλημάτων. Παρέχουμε ανώτερη ποιότητα σε λογικές τιμές. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας που επηρεάζονται αρνητικά σωματικά και συναισθηματικά λόγω ορμονικής ανισορροπίας. Για αυτό έχουμε αφιερώσει ομάδες για την κατασκευή των προϊόντων, τη συσκευασία, τη διανομή και μια ειδική ομάδα για εξαγωγή.
Η ομάδα μας

Η κατασκευαστική μονάδα

Αυτή η μονάδα παίζει ζωτικό ρόλο στις εταιρείες μας παράγοντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Αυτά τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αυτά τα φάρμακα εκτιμώνται από τους πελάτες μας. Έχουμε μια ομάδα αφοσιωμένων επιστημόνων που εργάζονται αδιάκοπα για να βελτιώσουν τα φάρμακά μας.

Η μονάδα συσκευασίας

Αυτή η μονάδα λειτουργεί με απόλυτη τελειότητα. Οι πληροφορίες, η δοσολογία και τα συστατικά του φαρμάκου επισημαίνονται προς όφελος του καταναλωτή. Όλα τα φάρμακα παρασκευάζονται λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους της αειφόρου ανάπτυξης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εργασία αυτής της μονάδας είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Η ομάδα διανομής

Τα φάρμακα φτάνουν στους πελάτες εγκαίρως και με τη λογική τιμή αποστολής. Έχουμε υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα για να επικοινωνήσουμε με τον κάθε πελάτη. Διατηρούμε επίσης τους πελάτες μας ενημερωμένους με την κατάσταση του δέματος τους μετά την παραγγελία τους.

Η ομάδα εξαγωγής

Το σύνολο του δικτύου των πελατών μας διαχειρίζεται το τμήμα εξαγωγών. Εξάγει μόνο τα προϊόντα σε όλο τον κόσμο, αλλά επίσης προωθεί την εταιρεία μέσω ερωτήσεων, παρακολούθησης και συμμετοχής σε εμπορική αποστολή